Studietur til Brussel 11.-13.mars 2020

Er du interessert i sikkerhetspolitikk? Har du lyst til å lære mer om NATO og EU?

Den 11.-13. mars 2020 arrangerer Folk og Forsvar studietur til Brussel . På programmet står besøk og orienteringer ved NATOs hovedkvarter i Brussel og det operative hovedkvarteret ACO/SHAPE i Mons, samt besøk hos Den norske EU-delegasjonen.

Egenandelen for turen er på kr. 4.000,-. Deltakerne får da dekket fly t/r fra Gardermoen lufthavn - Brussel, to overnattinger i enkeltrom, to frokoster og to lunsj. Avreise vil være fra Gardermoen Lufthavn onsdag 11. mars, kl. 0815, med retur fra Brussel fredag 13. mars kl. 1900. Nærmere informasjon om studieturen vil bli sendt til den enkelte deltager.

Plassen er begrenset til 25 deltakere totalt, og vi ønsker å sette sammen en så variert gruppe som mulig. Derfor ber vi interesserte sende en kort søknad der de gjør rede for sin bakgrunn og motivasjon for å bli med til post@folkogforsvar.no innen den 7. februar 2020. Alle deltakere må beherske engelsk, og ønske å delta aktivt i diskusjons- og spørsmålrunder.

Vil du vite mer om hvordan det er å være med Folk og Forsvar på studietur til Brussel, kan du lese reisebrevet fra turen i 2018.

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg. Foto: NATO
Publisert: 11. desember 2019
Print Friendly, PDF & Email