Studieturer

Studietur

Trenger du faglig påfyll, eller har lyst til å fordype deg i sikkerhetspolitikk? Folk og Forvar arrangerer årlig studieturer til en rekke destinasjoner, der man besøker blant annet ambassader, internasjonale organisasjoner og forskningsinstitutter. Turene krever aktiv deltakelse av den enkelte deltaker, og vi lover til gjengjeld spennende opplevelser og diskusjoner. Våre faste turer går til Svalbard, USA, Wien og Brussel. I tillegg arrangerer vi jevnlig turer til andre interessante steder.

Deltakere må gjennom en enkel søknadsprosess, da vi ønsker et bredt sammensatt reisefølge, fra ulike fagmiljøer og organisasjoner. Turene er noe subsidiert, men det betales en egenandel. Merk også at enkelte av turene (USA og Brussel) krever en enkel sikkerhetsklarering.
Felles for turene er:

- Det er begrenset antall plasser, og deltakergruppen settes sammen etter en kortfattet «søknad», der man forteller litt om egen bakgrunn og interesse for å delta på turen.
- Studieturene er subsidiert, men det betales en egenandel som varierer fra tur til tur.
- Alle deltakere må beherske engelsk, og det forventes aktiv deltakelse i diskusjoner og spørsmålsperioder.
- Alle deltakere må sørge for egen reiseforsikring, samt at gyldig pass foreligger minst 4 uker før avreise av hensyn til adgangskontroll i internasjonale organisasjoner.
- Noen av turene kan være strevsomme, så deltakerne må være av normalt god helse/fysisk form for reisen. Dette innebærer bl.a. å håndtere egen bagasje, kunne gå til fots mellom møtene og tåle tidvis lange dager.

Les mer om de ulike studieturene vi arrangerer nedenfor.

Når studieturene er åpne for påmelding, legges de ut på Folk og Forsvars websider, på Facebook-siden vår, og i vårt nyhetsbrev. Ta gjerne kontakt med oss på tlf 22 98 83 60 eller post@folkogforsvar.no for ytterligere opplysninger.

Print Friendly, PDF & Email